Snabbare tillgång än webbläsare!

Stephen Tataw

Index Stephen Tataw

Stephen Tataw Eta, född 31 mars 1963 i Yaoundé, död 31 juli 2020 i Yaoundé, var en kamerunsk fotbollsspelare.

13 relationer: Afrikanska mästerskapet i fotboll 1992, Försvarare (fotboll), Fotboll, Kamerun, Kameruns herrlandslag i fotboll, Tonnerre Yaoundé, Världsmästerskapet i fotboll 1990, Världsmästerskapet i fotboll 1994, Yaoundé, 1963, 2020, 31 juli, 31 mars.

Afrikanska mästerskapet i fotboll 1992

Afrikanska mästerskapet i fotboll 1992 spelades i Senegal.

Ny!!: Stephen Tataw och Afrikanska mästerskapet i fotboll 1992 · Se mer »

Försvarare (fotboll)

Försvarare eller försvarsspelare inom fotboll är benämningen på de utespelare i ett lag vars utgångsposition är i den bakre försvarslinjen av lagets spelsystem och vars huvudsakliga uppgift är att försvara det egna målet genom att avstyra motståndarnas attacker.

Ny!!: Stephen Tataw och Försvarare (fotboll) · Se mer »

Fotboll

Fotboll är en lagsport mellan två lag som strävar efter att med fötterna få in en boll i motståndarnas mål.

Ny!!: Stephen Tataw och Fotboll · Se mer »

Kamerun

Kamerun, formellt Republiken Kamerun, är en enhetsstat i centrala och västra Afrika.

Ny!!: Stephen Tataw och Kamerun · Se mer »

Kameruns herrlandslag i fotboll

Kameruns herrlandslag i fotboll kallas de otämjbara lejonen (fr. Lions Indomptables) och spelade sin första match den 13 april 1960 i Madagaskar, och slog Franska Somaliland (senare Franska Afar- och Issaterritoriet, därefter Djibouti) med 9-2.

Ny!!: Stephen Tataw och Kameruns herrlandslag i fotboll · Se mer »

Tonnerre Yaoundé

Tonnerre Kalara Club of Yaoundé är en fotbollsklubb från Yaoundé i Kamerun, bildad 1934.

Ny!!: Stephen Tataw och Tonnerre Yaoundé · Se mer »

Världsmästerskapet i fotboll 1990

deltagande länder. Världsmästerskapet i fotboll 1990 spelades i Italien under perioden 8 juni–8 juli 1990.

Ny!!: Stephen Tataw och Världsmästerskapet i fotboll 1990 · Se mer »

Världsmästerskapet i fotboll 1994

Deltagande länder. Världsmästerskapet i fotboll 1994 spelades i USA under perioden 17 juni–17 juli 1994.

Ny!!: Stephen Tataw och Världsmästerskapet i fotboll 1994 · Se mer »